22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Τρίτη 19/03/2024

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Δημοσιεύτηκε στις 17.07.2018 στην κατηγορία Δημοτική Πλαζ Αυλακίου - Ανακοινώσεις

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

 

 

  Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, καταγγέλλουν ως συκοφαντικά και ψευδή, τα αποτελέσματα των μετρήσεων της «μελέτης» του ΠΑΚΟΕ, που φέρουν ως δήθεν ακατάλληλα προς κολύμβηση, τα νερά της παραλίας (Δημοτικής Πλαζ) του Αυλακίου, στο Πόρτο Ράφτη! Τα εν λόγω αποτελέσματα, είναι τελείως ψευδή και ανακριβή!

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, θα ζητήσει ΑΜΕΣΑ και πριν προβεί σε άλλου είδους νόμιμα μέτρα, από το ΠΑΚΟΕ, να διατυπώσει ανακατασκευαστικό δημοσίευμα, το οποίο θα λέει αυτήν την φορά την αλήθεια:

 

Τα κολυμβητικά νερά της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου, η οποία βραβεύεται επί σειρά ετών με Γαλάζια Σημαία, είναι απολύτως ασφαλή και κατάλληλα για κολύμβηση!

 

Σε κάθε περίπτωση άλλωστε, ο αρμόδιος Φορέας για την μελέτη της ποιότητας των Κολυμβητικών Υδάτων, είναι η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στις Μελέτες της οποίας, με τελευταία αυτή, που δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες, τα νερά του Πόρτο Ράφτη εμφανίζονται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!

 

Αποτελέσματα Δειγματοληψιών Ιουνίου 2018, της Διεύθυνσης Υδάτων, Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Ακτή Δήμου Μαρκοπούλου Ημ/νια Δειγματοληψίας Αποτέλεσμα
Αγία Μαρίνα 25/6/2018 ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Αυλάκι 25/6/2018 ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Καλός Γιαλός 25/6/2018 ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Ερωτοσπηλιά 25/6/2018 ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Άγιος Σπυρίδωνας 25/6/2018 ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ
Πόρτο Ράφτη 25/6/2018 ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

 

 

Η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων του ΠΑΚΟΕ, που κάθε χρόνο απασχολεί με ανακριβή και συκοφαντικά δημοσιεύματα, θα κριθεί σύντομα και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία θα προσφύγει και ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε περίπτωση ΜΗ ανάκλησης των ψευδών στοιχείων, για την Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, όπως και άλλοι Δήμοι από όλη την Ελλάδα, έχουν ήδη προσφύγει νομικά εναντίον του ΠΑΚΟΕ.

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, καλεί τους κατοίκους και παραθεριστές του Πόρτο Ράφτη να χαρούν ελεύθερα, τις καθαρές και ασφαλείς θάλασσες του Δήμου Μαρκοπούλου!

 

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©