22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Σάββατο 20/04/2024

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας, στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη!

Δημοσιεύτηκε στις 20.07.2018 στην κατηγορία Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις

Μαρκόπουλο, 20/7/2018

 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας,

στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη!

 

 

 Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018, στις 9 το βράδυ, στην συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πανεπιστημίου Tallinn Εσθονίας, στο Λιμάνι Πόρτο Ράφτη.

 

Η βραβευμένη TALLINN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY WIND BAND, μια μέρα μετά, την μουσική σύμπραξη, με την Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, συστήνεται μόνη της, στο Ελληνικό κοινό, στο Λιμάνι του Πόρτο Ράφτη, παρουσιάζοντας μουσικά Έργα σπουδαίων Συνθετών.

 

Η Μπάντα Πνευστών του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Tallinn, που θα παρουσιάσει κλασικά και σύγχρονα μουσικά έργα, ιδρύθηκε το 1950 και απαρτίζεται από φοιτητές κι από αποφοίτους του Πανεπιστημίου, διαφορετικών ηλικιών, οι οποίοι ζουν κι εργάζονται στην πρωτεύουσα. Μολονότι το σύνολο των μελών της Μπάντας ασχολούνται ερασιτεχνικά με τη μουσική, το ρεπερτόριο απευθύνεται κι έχει απήχηση σε ένα ευρύ κοινό. Η ορχήστρα έχει βραβευτεί σε πολλούς διαγωνισμούς φιλαρμονικών στην Εσθονία και θεωρείται από τις καλύτερες στο είδος της.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©