22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Πέμπτη 28/03/2024

Η ταινία φαντασίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκρίντελβαλντ» & το θρίλερ «Η Κατηγορούμενη»

Δημοσιεύτηκε στις 26.11.2018 στην κατηγορία Οι Ταινίες της Εβδομάδας

 

Η ταινία φαντασίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκρίντελβαλντ»

και το δικαστικό θρίλερ «Η Κατηγορούμενη»

στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

 

 

 

  Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει την ταινία φαντασίας «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκρίντελβαλντ» και το δικαστικό θρίλερ «Η Κατηγορούμενη», από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, έως και την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018.

 

 

Εκτάκτως, την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, δεν θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή προβολή της ταινίας «Φανταστικά Ζώα» στις 6.45 μ.μ., λόγω της μουσικοχορευτικής παράστασης «Γάμος, Χορός και Γλέντι», που φιλοξενείται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις», την ίδια μέρα (2/12) στις 5.00 μ.μ.

 

 

  Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα Του Γκρίντελβαλντ (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)

 

 

  Ώρες προβολών: 6.45 μ.μ.

 

  Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ», είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του Wizarding World™ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Αδιαμφισβήτητα μία από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του Ντέιβιντ Γέιτς, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν («Θεωρία των Πάντων»). Το δίπολο του καλού και του κακού εκπροσωπείται επάξια από τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκρίντελβαλντ και την καινούρια, πανέξυπνη προσθήκη του Τζουντ Λο που υποδύεται τον πολυαγαπημένο Ντάμπλντορ -σε πιο νεαρή ηλικία από την εποχή του Χάρι Πότερ και τη διεύθυνση του Χόγκουαρτς. Στην περιπετειώδη διαδρομή του Σκαμάντερ μέχρι το Παρίσι, εμφανίζεται η Τίνα και η Κουίνι Γκόλντστιν καθώς και ο Τζέικομπ Κοβάλσκι, αγαπημένοι χαρακτήρες της πρώτης ταινίας, όπως τους ζωντανεύουν οι εξαιρετικοί Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ και Νταν Φόγκλερ αντίστοιχα. Ανάμεσα στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται η Ζόι Κράβιτζ ως Λίτα Λεστρέιντζ και ο Κάλουμ Τέρνερ ως Θησέας Σκαμάντερ.

 

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) συλλαμβάνεται με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν) από το MACUSA (Συνέδριο Μαγείας των ΗΠΑ). Τηρώντας την απειλή του, ο Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για τους πραγματικούς σκοπούς του - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους που θα καταδυναστεύουν όλα τα Άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους αληθινούς κινδύνους.

 

Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

 

  https://youtu.be/4iJBgGBNq8Y    

 

  Η ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ (Acusada)

 

 

 

Ώρες προβολών: 9.15 μ.μ.  

 

Σκηνοθεσία: ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΤΟΜΠΑΛ

 

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΣΠΟΖΙΤΟ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ, ΙΝΕΣ ΕΣΤΕΒΕΖ  

 

Μια διφορούμενη ιστορία για το βίαιο φόνο μίας νεαρής κοπέλας και την τρομακτική επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων. Η όμορφη νέα Ντολόρες είναι το μόνο πρόσωπο που κατηγορείται για τη δολοφονία της καλύτερης φίλης της. Οι αγαπημένοι της αγωνίζονται για να αποδείξουν την αθωότητά της, αλλά όταν έρθει η ώρα να δικαστεί, η Ντολόρες θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τη στρατηγική τους.

 

https://youtu.be/RPpVODxfKdU  

 

  Γενική είσοδος: 7 Ευρώ. Κάθε Τετάρτη, δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, μόνο με 7 Ευρώ!  

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: http://www.facebook.com/artemiscinema/, όπως και από τη νέα ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο: http://www.kdem.gr/posts/5/oi-tainies-ths-evdomadas

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924  

 

Καλές προβολές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©