22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Παρασκευή 29/03/2024

Παγκόσμια Πρεμιέρα από τη Μ. Τετάρτη 24/4 της καταιγιστικής ταινίας "ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ"

Δημοσιεύτηκε στις 22.04.2019 στην κατηγορία Οι Ταινίες της Εβδομάδας

Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα εξασφάλισε και παρουσιάζει το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», από τη Μ. Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, την ταινία «ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ». Κρατήστε τώρα τα εισιτήρια σας, για την Παγκόσμια Πρεμιέρα της ταινίας! Προπώληση μόνο εντός του Κινηματοθεάτρου «Άρτεμις».

 

Μόνο για αυτή την εβδομάδα 18 – 23/4, η προσφορά για τα δύο άτομα με ένα εισιτήριο, θα ισχύσει αύριο Μ. Τρίτη 23/4 και όχι τη Μ. Τετάρτη, λόγω προβολής νέας ταινίας, σε Παγκόσμια Πρεμιέρα στις 24/4. Η προσφορά με τα δυο εισιτήρια στην τιμή του ενός, θα ισχύσει κανονικά από την Τετάρτη, 1η Μαΐου 2019.

 

Τη Μ. Πέμπτη 25/4, Μ. Παρασκευή 26/4 και το Μ. Σάββατο 27/4, το Κινηματοθέατρο θα παραμείνει κλειστό, λόγω αργιών.

 

 

Από την Κυριακή του Πάσχα, 28 Απριλίου 2019, προβολή και της τρυφερής περιπέτειας κινουμένων σχεδίων «Ο ΓΑΤΟΣ Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

 

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ

(Avengers: Endgame)

 

Ώρες προβολών: 7.30 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Chris Evans, Brie Larson, Scarlett Johansson, Josh Brolin, Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Tom Holland, Paul Rudd, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Elizabeth Olsen, Michelle Pfeiffer, Don Cheadle, Evangeline Lilly, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Bradley Cooper, Sebastian Stan, Dave Bautista

Σενάριο: Christopher Markus, Stephen McFeely

Διάρκεια: 181΄

 

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές, πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών των Marvel Studios, μετά από 22 ταινίες.

 

 

 

Από την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 28 Απριλίου, μέχρι και την Πρωτομαγιά, Τετάρτη, 1η Μαΐου 2019, μαζί με τους «ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ», θα προβάλλεται και η ταινία:

 

Ο ΓΑΤΟΣ Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ (μεταγλ.)

(Cats and Peachtopia)

 

Ώρες προβολών: 5.45 μ.μ.

 

Τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΗΡΩ ΜΠΕΖΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΙΝΩ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

Σκηνοθεσία: Gary Wang

Διάρκεια: 105΄

 

Ο Φευγάτος, ένας μικρός γάτος που έχει βαρεθεί να περνάει όλη του τη ζωή κλεισμένος στο διαμέρισμα όπου γεννήθηκε, θέλει να ζήσει ελεύθερος στον αληθινό κόσμο! Ο πατέρας του, ο Παντόφλας, έχοντας ζήσει για ένα διάστημα αδέσποτος και γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει το άγνωστο, προσπαθεί να τον αποτρέψει...

 

Μια μέρα, ο Φευγάτος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι του, για να ανακαλύψει τη «Γατοπία», έναν κόσμο μυθικό, κρυμμένο στον πυθμένα μιας λίμνης! Ένα ταξίδι συναρπαστικό, αλλά κι επικίνδυνο ξεκινά, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον πατέρα του, που θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις, να σώσει τον μονάκριβο γιο του! Μια τρυφερή περιπέτεια με επίκεντρο την αγάπη που ενώνει έναν πατέρα με τον γιο του, μια ιστορία που θα ζεστάνει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

 

 

ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ

(Avengers: Endgame) -  Ώρες προβολών: 7.30 μ.μ.

 

Κανονική τιμή εισόδου: 7 €

Φοιτητές, Άνεργοι, Μαθητές (έως 17 ετών): 5 €

Αιμοδότες, ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ

Κάθε Τετάρτη (από την 1η Μαΐου) ανά δύο άτομα: 3,5 €/άτομο (Η προσφορά ισχύει μόνο για την τιμή του κανονικού εισιτηρίου)

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούριες μας ταινίες και από τη σελίδα του «Άρτεμις», στο Facebook: http://www.facebook.com/artemiscinema/, όπως και από την ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο: http://www.kdem.gr/posts/5/oi-tainies-ths-evdomadas

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ»

DOLBY ST. SR, Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, Τηλ.: 22990 23924

 

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

 

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©