22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Παρασκευή 29/03/2024

«Καλοκαιρινή Λάμψη», από την Ευδοκία Μωυσίδου & τους BRAZZYOPERA στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

Δημοσιεύτηκε στις 05.08.2019 στην κατηγορία Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις

«Καλοκαιρινή Λάμψη»,  από την Ευδοκία Μωυσίδου & τους BRAZZYOPERA στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου!

 

 

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία Μουσικής «Καλοκαιρινή Λάμψη», με την Σοπράνο Ευδοκία Μωυσίδου την Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου. 

 

Η Σοπράνο Ευδοκία Μωϋσίδου και τέσσερεις (4) εκλεκτοί μουσικοί χάλκινων πνευστών της «Εθνικής Λυρικής Σκηνής», οι BRAZZYOPERA, πλαισιωμένοι από τη μεγάλη γκάμα ηχοχρωμάτων του πιάνου, υπόσχονται να μας παρασύρουν σε μια ζεστή, αέρινη και ερωτική αναδρομή με γνωστές μελωδίες από όλο τον κόσμο που αναφέρονται στην αγάπη, τον έρωτα, τη νοσταλγία, τα όνειρα, την ομορφιά και στο καλοκαίρι.

 

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει χαρούμενα, ερωτικά τραγούδια, δημοφιλή άσματα από τον διεθνή και ελληνικό Κινηματογράφο, Λάτιν, μουσικά έργα Ελλήνων συνθετών αλλά και Άριες από γνωστές Όπερες και Μιούζικαλ.

 

Οι μελωδίες και οι στίχοι που έχουν ερμηνεύσει μεγάλες φωνές, που μας πλημμυρίζουν με πάθος και ελπίδα υπό τη συνοδεία των χάλκινων πνευστών και των πλήκτρων του πιάνου, οδηγούν τον ακροατή σε νέες μουσικές απολαύσεις, ώστε τα ηχηρά, μελωδικά και συνάμα λυρικά χάλκινα ηχοχρώματα να αναδείξουν την  «λάμψη» των μελωδιών όπως της Carmen, του Κουρέα της Σεβίλης, της Εύθυμης Χήρας, της Ωραίας μου Κυρίας, Ο Sole mio, Phantom of the Opera, Moon River, Amado mio, Sway, So in Love, Μάμπο Μπραζιλέρο και πολλά, άλλα γνωστά ελληνικά τραγούδια. 

 

Παρουσίαση: Παύλος Μαρόπουλος.

 

Φιλική Συμμετοχή: Σπύρος Μπάκος, κρουστά. 

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©