22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Παρασκευή 29/03/2024

To «Άρτεμις» εξασφάλισε και παρουσιάζει: «ΧΑΛΒΑΗ 5-0», «ΕΥΤΥΧΙΑ»& «ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ»

Δημοσιεύτηκε στις 28.01.2020 στην κατηγορία Οι Ταινίες της Εβδομάδας

 

ΧΑΛΒΑΗ 5-0

(Α΄ προβολής)

 

Από την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

 

Προβολές: 7.00 μ.μ. και 9.30 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: ΜΑΝΟΣ ΚΑΜΠΙΤΗΣ

Σενάριο: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

 

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΕΛΕΝΗ ΚΑΣΤΑΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ, ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΒΑΛΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

 

Διάρκεια: 120 λεπτά

 

Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία “ΧΑΛΒΑΗ 5-0”, συνεχίζοντας την κωµική παράδοση που έχει δηµιουργήσει τόσο στο Θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καµπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία “ΧΑΛΒΑΗ 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της µία ιστορία µυστηρίου για να δοκιµάσει εκ νέου, µέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριµες καταστάσεις, τη δοµή της σύγχρονης κωµωδίας.

Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του. 5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία. Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση.

 

Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

 

https://youtu.be/qQuGXVfDzJM

 

 

 

ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΤΟΥΣΕΣ (Μεταγλωττισμένο) (Pets United)

 

Για τους μικρούς μας φίλους, το Σαββατοκύριακο 1 - 2 Φεβρουαρίου 2020

 

Προβολές: 3.15 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΝΧΑΡΤ ΚΛΟΥΣ

Σενάριο: ΡΑΪΝΧΑΡΤ ΚΛΟΥΣ

Δανείζουν τη φωνή τους οι ηθοποιοί: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΤΑΝΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΝΑΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗ

 

Διάρκεια: 92 λεπτά

 

Μία παρέα από κακομαθημένα, εγωιστικά κατοικίδια, με αρχηγό τη λουσάτη γάτα Μπελ, βρίσκουν τον μπελά τους, όταν οι μηχανές που διοικούν τη Ρόμπο Σίτι, την υπερσύγχρονη μητρόπολη στην οποία ζουν και βασιλεύουν, εκτροχιάζονται και παίρνουν την εξουσία, με αποτέλεσμα να το σκάσουν όλοι οι άνθρωποι για να σωθούν. Χωρίς αφεντικά πια, η Μπελ, ο φασιαριόζικος ποταμόχοιρος Σόφι και το καμαρωτό κανίς Ρονάλντο, που έχουν συνηθίσει σε μία ζωή άνεσης και πολυτέλειας, πρέπει να συμμαχήσουν με τον αδέσποτο σκύλο Ρότζερ και τον φιλαράκο του Μπομπ, το μόνο φιλικό ρομπότ στην πόλη.

Μόνο ενωμένα μπορούν να επιβιώσουν και να σώσουν τα σπίτια τους, την πόλη και ίσως ολόκληρο τον κόσμο.

 

https://youtu.be/WnL7CzKPZjc    

 

   

 

ΕΥΤΥΧΙΑ (7η εβδομάδα επιτυχίας!)

 

Σαββατοκύριακο 1 - 2 Φεβρουαρίου 2020

Προβολές: 5.00 μ.μ.

 

Σκηνοθεσία: Άγγελος Φραντζής

 

Σενάριο: Κατερίνα Μπέη

Με τους: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Δρακόπουλος, Αντώνης Λουδάρος, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χρύσα Ρώπα, Φοίβος Δεληβοριάς, Χάρης Μαυρουδής, Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου.

 

Διάρκεια: 123 λεπτά

 

Ένα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών.

 

Καπνίζει, ερωτεύεται με πάθος, χαρτοπαίζει με θράσος σε πολυτελή σαλόνια, αλλά και σε παράνομα υπόγεια. Μία δασκάλα που γίνεται ηθοποιός στα μπουλούκια και στο θέατρο, μία ποιήτρια που γίνεται η μεγαλύτερη Ελληνίδα στιχουργός του λαϊκού τραγουδιού.

 

Συνεργάζεται με όλες τις διάσημες μουσικές προσωπικότητες της χώρας, από τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Απόστολο Καλδάρα, ως τον Μανώλη Χιώτη, τον Αντώνη Ρεπάνη και τον Μάνο Χατζιδάκι, υψώνοντας θαρραλέα ανάστημα, σε έναν σκληρό και τυπικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

 

https://youtu.be/986_9-ki12w      

 

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7 €

 

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ , ΑΝΩ ΤΩΝ 65 & ΑΜΕΑ 5 €,

 

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 € ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» DOLBY ST. SR

Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο Τηλ.: 22990 23924

 

Σας ευχόμαστε καλές προβολές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

   

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©