22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Παρασκευή 29/03/2024

"ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ"

Δημοσιεύτηκε στις 26.07.2021 στην κατηγορία Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις

«Όλη η Ελλάδα σε έναν κύκλο»

Συναυλία παραδοσιακής μουσικής με τους «Χοροσταλίτες»

στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

 

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη συναυλία παραδοσιακής μουσικής με την ορχήστρα «Χοροσταλίτες», που διοργανώνει ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Δήλιος Απόλλων», το Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

 

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που συγκεντρώνει Όλη την Ελλάδα σε έναν Κύκλο, παρουσιάζοντας μοναδικές παραδοσιακές μουσικές και τραγούδια μας από τη Μακεδονία έως τη Θράκη, την Ήπειρο και τα νησιά και από τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, έως τον Πόντο και τη Μ. Ασία.

 

Οι «Χοροσταλίτες» αποτελούνται από τους Βασίλη Μεσσαριτάκη (κρουστά, τσαμπούνα, μαντούρα και τραγούδι), Φάνη Φωτόπουλο (κλαρίνο, φλογέρα, τρομπέτα, μπουζούκι και τραγούδι), Νίκο Κοντό (βιολί), Ευδοκία Μωραΐτη (τραγούδι, ζίλιες, κουτάλια και μπεντίρ), Λεωνίς Ρεμούνδου (λαούτο και φωνητικά), Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης (κιθάρα, ακορντεόν και τραγούδι).

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τις περιορισμένες προκαθορισμένες θέσεις, λόγω των απαιτούμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Για το λόγο αυτό, η προσέλευση στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να γίνει 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, στο χώρο της εκδήλωσης, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©