22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Παρασκευή 26/04/2024

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 02.11.2021 στην κατηγορία Οι Ταινίες της Εβδομάδας

Μαρκόπουλο, 2/11/2021

 

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει

σε Α΄ προβολή την απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ» και την καταιγιστική ταινία δράσης «ETERNALS»
 

Το ανανεωμένο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή την απολαυστική μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ» και την καταιγιστική ταινία δράσης «ETERNALS», από την Πέμπτη 4 έως και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

 

«ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ» (Μεταγλωττισμένο) – Α΄ προβολής

(Peter Rabbit 2: The Runaway)

 

Προβολές: 19.00

Σκηνοθεσία: Will Gluck

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Φάνης Μουρατίδης, Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Στεφανία Λυμπεράκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Αργύρης Κανδύλης, Πέτρος Δαμουλής, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Θάνος Συριώτης, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Τερζάκης, Χρύσα Διαμαντοπούλου
 

Στη συνέχεια του ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ' ΣΚΑΣΕ, ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω. Εδώ, η Bea, οThomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος. Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμώνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

 

 

«ETERNALS» – Α΄ προβολής

 

Προβολές: 21.00

 

Σκηνοθεσία: Chloé Zhao

Πρωταγωνιστούν: Richard Madden, Angelina Jolie, Don Lee, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Gemma Chan, Salma Hayek, Lia McHugh, Brian Tyree Henry , Barry Keoghan, Kit Harington

 

Η ταινία «Eternals» καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του «Κινηματογραφικού Σύμπαντος» της Marvel (Marvel Cinematic Universe/MCU): τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants. Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών, όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo, που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari, που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και σοφής Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman. Η ταινία «Eternals» είναι σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Όσκαρ Chloé Zhao (Nomadland) και με παραγωγό τον Kevin Feige.

 

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ

Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ

ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ

Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

 

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

 

Για την είσοδό σας χρειάζεστε:

 

Για 12 ετών και άνω: Πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 μέρες από την ολοκλήρωση) ή νόσησης ή Βεβαίωση αρνητικού rapid test (48 ωρών). Μαζί σας θα χρειαστείτε να έχετε αποδεικτικό έγγραφο για έλεγχο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, πάσο κ.τ.λ.), ενώ η βεβαίωση του rapid test πρέπει να είναι κατεβασμένη ή εκτυπωμένη από το gov.gr και όχι το χαρτί εξέτασης του μικροβιολογικού.

Για 4 - 11 ετών: Βεβαίωση αρνητικού self-test (24 ωρών). Η βεβαίωση πραγματοποιείται από ενήλικα. Βεβαίωση για χειρόγραφη δήλωση αρνητικού self-test, μπορείτε να προμηθευτείτε από το ταμείο του κινηματογράφου.

Τα μέτρα μπορεί να αλλάξουν αναλόγως την επιδημιολογική εικόνα.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

 

Λόγω των απαραίτητων μέτρων πρόληψης ενάντια στον covid-19, φέτος οι θέσεις του Κινηματοθεάτρου είναι αριθμημένες, οπότε δίδεται πλέον η δυνατότητα προαγοράς των εισιτηρίων μέσω του viva.gr:

 

https://www.viva.gr/tickets/cinema/festival/kinimatografos-artemis-markopoulo/

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924

 

Καλές προβολές!

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©