22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Πέμπτη 18/04/2024

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις 16.01.2023 στην κατηγορία Διαγωνισμοί - Αποτελέσματα

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μαρκόπουλο 13-01-2023

Αρ.πρωτ. 70

 

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ)

Α.Φ.Μ. 090103808

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΦΑΝΕΡΗΣ, ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ (Κ.Υ.Ε.)

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΚΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ («ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ») ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (Κ.Δ.Ε.Μ.) διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική Δημοπρασία η εκμίσθωση στεγασμένου χώρου (πρώην ανεμόμυλος) κύριας χρήσης Κ.Υ.Ε. συνολικού εμβαδού 87,46 τ.μ. με επιπλέον όμορο υπαίθριο χώρο για τοποθέτηση ομπρελών και τραπεζοκαθισμάτων εμβαδού 109,78 τ.μ., κειμένων επί της Πλατείας Περικλή Εμπειρίκου στην περιοχή «ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ» του Δήμου Μαρκοπούλου (Ο.Τ. 156).

 

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν νομικά ή φυσικά πρόσωπα ή ενώσεις ή κοινοπραξίες αυτών.

 

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε επτά (7) έτη και άρχεται από την υπογραφή της συμβάσεως μισθώσεως. Το μίσθωμα, όπως αυτό θα διαμορφωθεί κατά τη δημοπράτηση, θα καταβάλλεται στο πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εκτός από το μίσθωμα των πρώτων έξι (6) μηνών το οποίο θα καταβληθεί από τον μισθωτή εφάπαξ με την υπογραφή της συμβάσεως μισθώσεως.

Κατώτατο όριο προσφοράς για το ετήσιο μίσθωμα ορίζεται το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ευρώ (4.200,00 €). Ο ανάδοχος υποχρεούται να προσκομίσει εντός δέκα (10) ημερών από την κατακύρωση της δημοπρασίας εγγυητική επιστολή καλής τήρησης των όρων της μίσθωσης διάρκειας έως τη λήξη της διάρκειας της μίσθωσης, για ποσό ίσο με το 10% του συνολικού οικονομικού ανταλλάγματος (για όλα τα έτη ισχύος της συμβάσεως μισθώσεως), όπως αυτό τελικά θα καθοριστεί και θα κατακυρωθεί.

Ως εγγύηση συμμετοχής στον Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων στη δημοπρασία οφείλει να προσκομίσει εγγύηση σε γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας, η οποία θα καλύπτει τη συμμετοχή του στη δημοπρασία, ποσού ίσου προς το 10% επί του ποσού που ορίζεται στη Διακήρυξη ως κατώτατο όριο της πρώτης προσφοράς, για όλα τα έτη της μισθώσεως.

 

Η επαναληπτική δημοπρασία θα διεξαχθεί την 30η Ιανουαρίου 2023, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων «ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημοτικού Καταστήματος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

 

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από την Κ.Δ.Ε.Μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Διεύθυνση: Χρ. Μεθενίτη 7 Μαρκόπουλο Μεσογαίας, Τηλέφωνο: 22990-20128, fax:22990-20017, e-mail: kdem@markopoulo.gr).

 

Αντίγραφο της Διακήρυξης με το πλήρες περιεχόμενο και τους αναλυτικούς όρους αυτής, χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στην παραπάνω διεύθυνση μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Δ.Ε.Μ.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ Ε. ΜΠΙΣΙΩΤΗΣ

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©