22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Πέμπτη 25/04/2024

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 29.03.2023 στην κατηγορία Οι Ταινίες της Εβδομάδας

https://www.youtube.com/watch?v=QHnEWDQkGv8&authuser=0To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ», «JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4», «Η ΦΑΛΑΙΝΑ», «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ», «ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ»

 

To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει το σύγχρονο κοινωνικό δράμα «ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ», τη συνέχεια του καταιγιστικού «JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4», τις απολαυστικές περιπέτειες μεταγλωττισμένων κιν. σχεδίων «ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ» και «ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ:Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ» και τη βραβευμένη ταινία με Όσκαρ «Η ΦΑΛΑΙΝΑ».

 

Πρόγραμμα προβολών 30 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2023:

Πέμπτη 30 Μαρτίου

19:20 ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

21:15 JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

 

Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και Κυριακή 2 Απριλίου

15:30 ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ:Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

17:30 ΤΑ ΑΒΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

19:20 ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

21:15 JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

Από Δευτέρα 3 Απριλίου έως και Τετάρτη 5 Απριλίου

19:00 Η ΦΑΛΑΙΝΑ
21:15 JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

 

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ – 1η εβδομάδα προβολής
(LIVING)

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Ερμάνους
Σενάριο: Καζούο Ισιγκούρο
Παραγωγή: Στίβεν Γούλεϊ, Ελίζαμπεθ Κάρλσεν
Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Νάι, Έιμι Λου Γουντ, Τομ Μπερκ
Φωτογραφία: Τζέιμι Ράμσεϊ

Στο Λονδίνο το 1952, ο Γουίλιαμς, ένας βετεράνος δημόσιος υπάλληλος, αποτελεί ένα μικρό γρανάζι στην γραφειοκρατία της αναδόμησης της μεταπολεμικής Αγγλίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Καθώς άπειρα χαρτιά κατακλύζουν το γραφείο του, μαθαίνει ότι έχει μία θανάσιμη ασθένεια. Έτσι ξεκινάει να ψάχνει κάποιο νόημα στη ζωή του, όσο του μένει ακόμα χρόνος.

JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 – 2η εβδομάδα προβολής

Πρωταγωνιστούν: Bill Skarsgård, Keanu Reeves, Scott Adkins
Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick, πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις, που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ (μεταγλωττισμένο) – 3η εβδομάδα προβολής
(Argonuts)

 

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Νταβίντ Αλό, Έρικ Τοστί, Ζαν-Φρανσουά Τοστί
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Αλεξάνδρα Λέρτα, Άγγελος Λιάγκος, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Θάνος, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Τζίνη Παπαδοπούλου, Σοφία Παναηλίδου, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Γιάννης Τσούτσιας

 

Η ευφάνταστη ταινία κινουμένων ταινία μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με την Πάτι, ένα ευφυέστατο και περιπετειώδες θηλυκό ποντικάκι, και τον κολλητό της γάτο Σαμ στον μαγικό κόσμο της Αρχαίας Ελλάδας. Με συνοδοιπόρο τον τώρα πια ηλικιωμένο Ιάσονα, οι χαριτωμένοι ήρωες θα ζήσουν μία επική περιπέτεια αντιμέτωποι με τα πιο αλλόκοτα και επικίνδυνα πλάσματα της μυθολογίας.  Μία ξεκαρδιστική και σπαρταριστή ταινία για όλη την οικογένεια από τη θεότρελη ομάδα της Ζουγκλοπαρέας και της Πριγκίπισσας Αλάνι.

 

ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ (μεταγλωττισμένο) - 2η εβδομάδα προβολής
(RABBIT ACADEMY)

Σενάριο: Κάτια Γκρούμπελ
Σκηνοθεσία: Ούτε φον Μούνχαου-Πολ
Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Βασιλική Σούτη, Κωνσταντίνος Δαρλάσης, Σταύρος Σιούλης, Ζερόμ Καλουτά, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Κώστα, Νέστωρ Κοψιδάς, Αριάδνη Νικολάτου, Δανάη Νικολάτου, Κωνσταντίνος Νάνος
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννε Χόφμαν
Σχεδιασμός χαρακτήρων: Γκερλίντε Γκόμπελμαν

Η Σχολή των Κουνελιών ετοιμάζεται να σημάνει συναγερμό. Ο Λίο, το πονηρό κουνέλι της πόλης, θέλει να εξαλείψει το Πάσχα δια παντός. Συνωμοτεί με τις ύπουλες αλεπούδες και σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα πασχαλινά αβγά.

Θα καταφέρουν τα κουνέλια του Πάσχα, Μαξ και Έμμυ, μαζί με τους φίλους τους, να τον εμποδίσουν; Με τη βοήθεια της σοφής δασκάλας τους, της κυρίας Ερμιόνης, οι ήρωές μας πρέπει να κατακτήσουν μια μυστηριώδη τεχνική μάχης και να μάθουν τι σημαίνει να εμπιστεύεσαι κάποιον – ακόμα και μια αλεπού.

Η ΦΑΛΑΙΝΑ– 4η εβδομάδα προβολής
(The Whale)

 

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι
Σενάριο (βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του ιδίου): Σάμιουελ Ντ. Χάντερ
Πρωταγωνιστούν: Μπρένταν Φρέιζερ, Χονγκ Τσάου, Σέιντι Σινκ, Σαμάνθα Μόρτον, Τάι Σίμπκινς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάθιου Λιμπατίκ
Μοντάζ: Άντριου Γουάισμπλουμ
Μουσική: Ρομπ Σιμόνσεν

 

Βραβεύτηκε με δύο Όσκαρ: Α΄ Ανδρικού Ρόλου (Μπρένταν Φρέιζερ) και Makeup (Adrien Morot, Judy Chin, Annemarie Bradley-Sherron)

 

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι (“Μαύρος Κύκνος”, “Μητέρα”) επιστρέφει εντυπωσιακά και αποσπά μία ακόμα αξέχαστη ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή της ταινίας του. Αυτή τη φορά, ο μοναδικός σκηνοθέτης επιστρατεύει τον παραγκωνισμένο Μπρένταν Φρέιζερ (“Η Μούμια”) και του προσφέρει όλα τα εφόδια για να παραδώσει μία σπαρακτική και καθηλωτική ερμηνεία στο διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη θεατρικό του Σάμιουελ Ντ. Χάντερ.

Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα, με πρωταγωνιστή έναν αυτοκαταστροφικό παχύσαρκο άντρα, που παλεύει να συμφιλιωθεί με την αποξενωμένη κόρη του και με τα λάθη του παρελθόντος.

 

Τον συγκλονιστικό και αγνώριστο Μπρένταν Φρέιζερ, συνοδεύουν οι δυνατές ερμηνείες των Σαμάνθα Μόρτον (“Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης”) και Σέιντι Σινκ (“Stranger Things”).

 

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ

Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ
CLUB (Δευτέρα – Παρασκευή): 5 Ευρώ

Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Γιαννάκη 5, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©