22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Πέμπτη 28/03/2024

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δημοσιεύτηκε στις 26.04.2023 στην κατηγορία Οι Ταινίες της Εβδομάδας

To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει τις ταινίες

«Ο ΜΠΟ ΦΟΒΑΤΑΙ», «EVIL DEAD RISE» και «SUPER MARIO BROS: Η ΤΑΙΝΙΑ»

 

To Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις» παρουσιάζει σε Α΄ προβολή τη σουρεαλιστική κωμωδία τρόμου «Ο ΜΠΟ ΦΟΒΑΤΑΙ», την ταινία τρόμου «EVIL DEAD RISE» και για 4η εβδομάδα, την απολαυστική περιπέτεια μεταγλωττισμένων κιν. σχεδίων «SUPER MARIO BROS: Η ΤΑΙΝΙΑ».

 

Πρόγραμμα προβολών από Πέμπτη 27 Απριλίου, έως και Τετάρτη 3 Μαΐου 2023:

Πέμπτη 27 Απριλίου

19:00 Ο ΜΠΟ ΦΟΒΑΤΑΙ

22:15 EVIL DEAD RISE

 

Από Παρασκευή 28 Απριλίου έως και Δευτέρα 1 Μαΐου

17:00 SUPER MARIO BROS: Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

19:00 Ο ΜΠΟ ΦΟΒΑΤΑΙ

22:15 EVIL DEAD RISE

 

Τρίτη 2 Μαΐου και Τετάρτη 3 Μαΐου

19:00 Ο ΜΠΟ ΦΟΒΑΤΑΙ

22:15 EVIL DEAD RISE

 

Ο ΜΠΟ ΦΟΒΑΤΑΙ – Α΄ προβολής

(Beau is afraid)

 

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Άρι Άστερ

Πρωταγωνιστούν: Χοακίν Φίνιξ, Νέιθαν Λέιν, Εϊμι Ράιαν, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον, Πάτι ΛουΠον, Χέιλι Σκουάιρς, Ντενί Μενοσέ, Κάιλι Ρότζερς, Πάρκερ Πόουζι, Άρμεν Ναχαπίσαν, Ζόι Λίστερ-Τζόουνς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Πάβελ Πογκορζέλσκι

Σκηνογραφία: Φιόνα Κρόμπι

Κοστούμια: Άλις Μπάντιτζ

Μοντάζ: Λούσιαν Τζόνστον

Μουσική: The Haxan Cloak

 

Ο φοβιτσιάρης Μπο Γουάσερμαν (Χοακίν Φοίνιξ) ζει μόνος του σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο, όπου κάθε στιγμή είναι ένας εφιάλτης. Επιρρεπής στις κρίσεις πανικού και την παράνοια, επισκέπτεται τον ψυχολόγο του (Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον), που τον προετοιμάζει για την επικείμενη επίσκεψη στη μητέρα του (Πάτι ΛουΠον). Όμως, την παραμονή της αναχώρησης του Μπο, επέρχεται το χάος και η ζωή του εκτροχιάζεται σε μία σουρεαλιστική καινούρια διάσταση. Μην μπορώντας να φτάσει στον προορισμό του και με τον κόσμο να έχει αποτρελαθεί, ο Μπο ταξιδεύει σε δρόμους που δεν είναι καταγεγραμμένοι σε κανένα χάρτη και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη ζωή του και τα ψέματα που έχει πει στους κοντινούς του ανθρώπους.

 

EVIL DEAD RISE – 1η εβδομάδα προβολής

 

Σκηνοθεσία: Λι Κρόνιν

Σενάριο: Λι Κρόνιν, Σαμ Ράιμι

Πρωταγωνιστούν: Λίλι Σάλιβαν, Αλίσα Σάδερλαντ, Μόργκαν Ντέιβις, Γκάμπριελ Έκολς, Νελ Φίσερ

Η New Line Cinema και η Renaissance Pictures παρουσιάζουν την επιστροφή του εμβληματικού franchise τρόμου, "Evil Dead Rise", από τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Λι Κρόνιν ("Η τρύπα"). Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Λίλι Σάλιβαν (“I Met a Girl”, “Barkskins”), Αλίσα Σάδερλαντ (“Η Ομίχλη”, “Βίκινγκ”), Μόργκαν Ντέιβις (“Storm Boy”, “The End”), Γκάμπριελ Έκολς (“Ταξίδι μέσα από τη μνήμη”) και μας συστήνουν τη Νελ Φίσερ (“Northspur”).

 

Μεταφέροντας τη δράση πλέον έξω από το δάσος και μέσα στην πόλη, το "Evil Dead Rise" αφηγείται μια διεστραμμένη ιστορία δύο αποξενωμένων αδερφών, τις οποίες υποδύονται οι Σάδερλαντ και Σάλιβαν, η επανένωση των οποίων διακόπτεται από την άνοδο των δαιμόνων, που κυριεύουν τα σώματα των θυμάτων τους και τις ωθούν σε μία αρχέγονη μάχη επιβίωσης, καθώς αντιμετωπίζουν την πιο εφιαλτική εκδοχή οικογένειας, όπως μπορεί να φανταστεί κανείς.

 

MARIO BROS: Η ΤΑΙΝΙΑ (μεταγλωττισμένο) – 4η εβδομάδα προβολής
(Super Mario Bros. The Movie)

Σκηνοθεσία: Άρον Χόρβαθ, Μάικλ Τζέλενικ

Σενάριο: Μάθιου Φόγκελ

Παραγωγοί: Κρις Μελεντάντρι, Σιγκέρου Μιγιαμότο

Ακούγονται: Κρις Πρατ, Άνια Τέιλορ Τζόι, Τσάρλι Ντέι, Τζακ Μπλακ, Κίγκαν Μάικλ Κι, Σεθ Ρόγκεν, Φρεντ Άρμισεν, Σεμπάστιαν Μανισκάλκο, Κέβιν Μάικλ Ρίτσαρντσον, Τσαρλς Μαρτινέτ

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Μαριάνθη Σοντάκη, Βαγγέλης Στρατηγάκος, Βασίλης Μήλιος, Πέτρος Δαμουλής, Ιφιγένεια Στάικου

 

Για πρώτη φορά, δύο θρυλικές εταιρείες της βιομηχανίας του θεάματος, το στούντιο Illumination και η Nintendo, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το SUPER MARIO BROS. H TAINIA. Μία νέα περιπέτεια για τη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή υδραυλικό της ποπ κουλτούρας, εδώ και 4 δεκαετίες. Βασισμένη στον κόσμο των κλασικών παιχνιδιών του Mario της Nintendo, η ταινία μας προσκαλεί σε ένα συναρπαστικό, πρωτόγνωρο, νέο σύμπαν με μία καταιγιστική και εντυπωσιακή κωμωδία.

 

Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα, σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις και αναλαμβάνει δράση.

 

Γενική Είσοδος: 7 Ευρώ

Άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, άνω των 65 ετών, παιδιά: 5 Ευρώ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ CLUB (ΔευτέραΠαρασκευή): 5 Ευρώ

Κάθε Τετάρτη, είσοδος δύο ατόμων με 7 Ευρώ

Το Κινηματοθέατρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα προβολής τελευταίας τεχνολογίας, ήχο Dolby Surround 5.1, πλήρως εξοπλισμένο κυλικείο και στο χώρο τηρούνται πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας του Ε.Ο.Δ.Υ.

Το ταμείο του κινηματογράφου ανοίγει μία ώρα πριν από την πρώτη προβολή της ημέρας.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του viva.gr.

Κάθε Τρίτη, ο κινηματογράφος θα παραμένει κλειστός.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ «ΑΡΤΕΜΙΣ» (DOLBY ST. SR), Ι. Αθανασίου Γιαννάκη 3, Μαρκόπουλο, τηλ.: 22990 23924.

Καλές προβολές!

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©