22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Τρίτη 19/03/2024

Συγχαρητήρια Επιστολή για την λειτουργία της Πλαζ Αυλακίου.

Δημοσιεύτηκε στις 10.07.2018 στην κατηγορία Δημοτική Πλαζ Αυλακίου - Ανακοινώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

                                                                                                             Μαρκόπουλο,  9/7/2018                   

      ΝΟΜΟΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ            

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ                                             

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΔΕΜ)

 

 

Συγχαρητήρια Επιστολή για την λειτουργία της Πλαζ Αυλακίου.

 

 

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) έλαβε προ ολίγων ημερών, την παρακάτω επιστολή από την Ιατρό, κα Λουκία Πετρή, για την λειτουργία της Πλαζ Αυλακίου:

 

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αυτοσχέδια ομάδα που συνάντησα την περασμένη εβδομάδα στην πλάζ του Αυλακίου στην προσπάθειας της να ανανήψει ένα βαρύ περιστατικό με σύνδρομο “παρ' ολίγον πνιγμού”. Εντυπωσιάστηκα από τη ετοιμότητα, την επαγγελματική και επιστημονική αρτιότητα αλλά και από το συναίσθημά τους!

Η όλη αντιμετώπιση δεν είχε να ζηλέψει αυτήν της τριτοβάθμιας περίθαλψης σε οργανωμένο χώρο και όμως διαδραματίστηκε εκεί ... στην άμμο!!!

Η έκβαση του περιστατικού υπήρξε επιτυχής τις επόμενες ημέρες, αλλά όλο τούτο οφείλεται στην “χρυσή εκείνη ώρα”!!!

Δεδομένου δε του γεγονότος ότι τις τελευταίες ημέρες τα θύματα πνιγμού στην θάλασσα δεν πέφτουν κατά μέσον όρο κάτω των 8 σε καθημερινή καταγραφή στη Ελληνική επικράτεια αξίζουν pολλά μπράβο στην οργανωμένη και απόλυτα ασφαλή δημοτική επιχείρηση, αλλά πολύ περισσότερα στον ναυαγοσώστη κ. Τραντέλο Γαβριήλ, στις νοσηλεύτριες κ. Χόνδρου Γεωργία, κ.Δέτση Καλλιόπη και κ. Ξενογιάννη Καλλιόπη καθώς και στο Λιμενικό Σώμα.

Η δική μου παρουσία ως ιατρού δεν υπήρξε επιτακτική και αναγκαία.

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση στους ανωτέρω,

Λουκία Πετρή

Αναισθησιολόγος.

Αθήνα 8/7/2018»

 

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, ευχαριστούν θερμά την κα Πέτρή για τα καλά της λόγια, η βαρύτητα των οποίων, λόγω της ιδιότητάς της ως γιατρού, είναι ιδιαίτερη και μας τιμά.

Από κοινού, τα δύο προαναφερόμενα Νομικά Πρόσωπα στην ευθύνη των οποίων βρίσκεται η Πλαζ, φροντίζουν και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε κάθε χρόνο, οι λουόμενοι να απολαμβάνουν όλο και ασφαλέστερα τα θαλάσσια μπάνια τους στην Δημοτική Πλαζ Αυλακίου, διαθέτοντας όλο το απαραίτητο προσωπικό και τα μέσα τα οποία μπορούν να συμβάλλουν στην αποφυγή οποιουδήποτε ατυχήματος ή πνιγμού.

Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του σημείου, οι προσφερόμενες παροχές και η μέριμνα για την ασφαλή παραμονή των λουομένων, δίκαια καθιστούν την πλαζ Αυλακίου, στην λίστα με τις καλύτερες και ασφαλέστερες παραλίες της Αττικής.

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού!

 

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Μ.

και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου,

 

Γιάννης Πολίτης.

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©