22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Δευτέρα 29/04/2024

Έκθεση Παιδικής Τέχνης και Ανοιχτό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο

Δημοσιεύτηκε στις 26.06.2023 στην κατηγορία Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλεί στην Έκθεση Παιδικής Τέχνης και στο Ανοιχτό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο με τίτλο: «ΝΤΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 και ώρες 18:00 – 20:00, στο ανακαινισμένο κτίριο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Μαρκοπούλου.

Η Έκθεση Παιδικής Τέχνης αποτελεί μια δράση των παιδικών καλλιτεχνικών τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης, Χειροτεχνίας και Ζωγραφικής του Προγράμματος, με στόχο οι μικροί δημιουργοί να έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν έργα που έφτιαξαν μέσα στη χρονιά και να «δημιουργήσουν» ένα μνημείο εμποτισμένο με τη νεότερη ιστορία της περιοχής μας, μέσα στον ιδανικό χώρο του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Μαρκοπούλου.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί – παράλληλα με την έκθεση – ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο, ανοιχτό για όλα τα παιδιά και (προαιρετικά) για τους γονείς, με στόχο να δημιουργηθούν τεράστιες ομαδικές ζωγραφιες, που θα «ντύσουν» για εκείνη τη μέρα, το χώρο του μνημείου!

Με τη συγκεκριμένη δράση, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στον αποχαιρετισμό της χρονιάς που πέρασε και να καλωσορίσουμε τον καλοκαίρι!

Ο χώρος παραχωρείται για την έκθεση και το εργαστήριο, από τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Μ.) Χρήστο Μπισιώτη, με την επιθυμία να καλλιεργηθεί η ευαισθησία, σχετικά με τη σημασία της ανθρώπινης καλλιτεχνικής έκφρασης στις νεότερες γενιές, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τα τα σημαντικά μνημεία της περιοχής μας, μέσω ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Σας περιμένουμε όλες και όλους! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
 

Ο Πρόεδρος
του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος»
Η Αντιπρόεδρος
του Ν.Π.Δ.Δ. 
«Βραυρώνιος»
Νικόλαος Κορωνιάς Μαίρη Σεραφείμ

 

« επιστροφή

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©