22990 20126 & 20128         kdem@markopoulo.gr
Παρασκευή 26/04/2024

Πολιτιστικές & Αθλητικές Εκδηλώσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ανοιχτό Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικης Χειροτεχνίας!

Δημοσιεύτηκε στις 28.12.2018

Τα παιδιά κατασκεύασαν με ζωγραφική και κολάζ, καθένα το δικό του ξεχωριστό, Σημειωματάριο Ζωγραφικής για την νέα χρονιά! Χαρούμενα και με το δώρο τους ανά χείρας, υποσχέθηκαν πολλές πολύχρωμες και γεμάτες φαντασία, ζωγραφιές το 2019!

περισσότερα »

Η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, σε μια από τις καλύτερες ερμηνευτικές της εμφανίσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 27.12.2018

Η Μπάντα, η οποία έχει ενσωματώσει πλέον τους μικρούς μουσικούς της Μπαντίνας, πάντα υπό την Διεύθυνση του Αρχιμουσικού, κου Γάσπαρη Μαμμά, χάρισε ερμηνείες δωρικού χαρακτήρα, με βαθιά εσωτερικότητα και εντυπωσιακή εκφραστικότητα που κέρδισαν και τον πιο απαιτητικό ακροατή.

περισσότερα »

Ανακοίνωση των Νικητών, του Χριστουγεννιάτικου Παιδικού Διαγωνισμού!

Δημοσιεύτηκε στις 21.12.2018

- Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τους νικητές, του μεγάλου Διαγωνισμού δημιουργίας Χριστουγεννιάτικης Κάρτας – Στολιδιού!

περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ! «Στολίζουμε με ευχές το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο»

Δημοσιεύτηκε στις 14.12.2018

Λόγω της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για άστατες καιρικές συνθήκες με βροχοπτώσεις και ξαφνικές καταιγίδες, είμαστε δυστυχώς, υποχρεωμένοι, να αναβάλλουμε την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, για την επόμενη Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 12:00 το μεσημέρι!

περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις»!

Δημοσιεύτηκε στις 13.12.2018

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»!

περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Παιδικής Δημιουργίας μαζί με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο Πνευματικό

Δημοσιεύτηκε στις 13.12.2018

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας προσκαλούν, στα Εγκαίνια της Χριστουγεννιάτικης Έκθεσης Παιδικής Δημιουργίας, των παιδικών τμημάτων Ζωγραφικής και Δημιουργικής Απασχόλησης του «Προγράμματος Αθλητισμός και Πολιτισμός για όλους» του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

περισσότερα »

Μικροί και μεγάλοι ονειρευτήκαμε τα όνειρα της «γιαγιάς Παραμυθούς» στο Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου

Δημοσιεύτηκε στις 10.12.2018

Το πρωί της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου 2018, το Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» ακτινοβόλησε τη χαρά των εκατοντάδων παιδικών χαμόγελων, που παρακολούθησαν την παιδική παράσταση «Τα όνειρα της Γιαγιάς Παραμυθούς» !

περισσότερα »

Η παιδική θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της Γιαγιάς Παραμυθούς», στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο

Δημοσιεύτηκε στις 04.12.2018

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «ΑΡΤΕΜΙΣ», στην παιδική θεατρική παράσταση «Τα όνειρα της Γιαγιάς Παραμυθούς» !

περισσότερα »

Έκθεση Ζωγραφικής & Κοσμήματος Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου

Δημοσιεύτηκε στις 26.11.2018

4 – 9 Δεκεμβρίου 2018 , στον ιστορικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Μαρκοπούλου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με την απελευθερωμένη «γραφή» της εικαστικού Μαρίας – Έλενας Γιαννοπούλου.

περισσότερα »

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Δημοσιεύτηκε στις 23.11.2018

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», σας καλούν να νιώσετε το εορταστικό κλίμα των ημερών και σας προσκαλούν να συμμετάσχετε όλοι και όλες, στις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2018, στην πόλη μας!

περισσότερα »

Θα γίνει .. «ΓΑΜΟΣ, ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ», στο «Άρτεμις»!

Δημοσιεύτηκε στις 23.11.2018

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018, στις 5 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άρτεμις» στην Εκδήλωση «ΓΑΜΟΣ, ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ», που διοργανώνει ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος «Δήλιος Απόλλων»!

περισσότερα »

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου!

Δημοσιεύτηκε στις 22.11.2018

Με την έναρξη της νέας δράσης Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας (παροχή δωρεάν νοσηλευτικών πράξεων) η οποία οργανώνεται από την υπηρεσία μας σε συνεργασία με τη νεοσύστατη δομή του Κοινωνικού Φαρμακείου θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο σε εσάς τον ίδιο όσο και στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Μαρκοπούλου (ΚΔΕΜ) για την παροχή υλικής υποστήριξης στο νέο μας εγχείρημα.

περισσότερα »

«Ο Μελ ο Ραμπιές και η Κου η Μακαρόν» φέρνουν τα Χριστούγεννα πιο νωρίς!

Δημοσιεύτηκε στις 22.11.2018

Τρία κορίτσια ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να σώσουν τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα, τα γλυκά των Χριστουγέννων! Μέσα από την πλοκή και το μυστήριο του χριστουγεννιάτικου αυτού παραμυθιού, συνδυάζονται και αναδεικνύονται οι έννοιες του παιχνιδιού, της παράδοσης, της οικογενειακής θαλπωρής και της αγάπης!

περισσότερα »

Ένα μεγαλειώδες Έργο του Ελληνικού Πολιτισμού παρουσίασε η Χορωδία ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου, καθηλώνοντας το

Δημοσιεύτηκε στις 21.11.2018

Ο μεγάλος Έλληνας Συνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, απηύθυνε γραπτό χαιρετισμό στην Εκδήλωση, ο οποίος διαβάστηκε από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας, κα Ζωή Γιαννάκη, κατά την έναρξη της Εκδήλωσης, προσδίδοντας στην ημέρα, αδιάψευστη ιστορικότητα και σπουδαιότητα. Η μουσική επιμέλεια και καθοδήγηση της Εκδήλωσης, ανήκει για άλλη μια φορά, στον Αρχιμουσικό, κο Ανδρέα Πυλαρινό, που ευτυχούμε να είναι σταθερά αρωγός, της Χορωδίας ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου και τον ευχαριστούμε.

περισσότερα »

Συναυλία Χορωδίας ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» στο «ΑΡΤΕΜΙΣ»!

Δημοσιεύτηκε στις 05.11.2018

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), διοργανώνουν και σας προσκαλούν στη Συναυλία της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Μαρκοπούλου «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

περισσότερα »

ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΥΛΙΩΝ 2018!

Δημοσιεύτηκε στις 01.10.2018

περισσότερα »
Σελίδες | 1 2 3 4 5 6 7 8

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

all rights reserved | developed by Jetnet ©